top of page

Bio

FRAMES Percussion, grup de percussió dedicat al repertori de nova creació, representa el talent i el compromís amb la música del seu temps. Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció d'afrontar els programes més exigents del repertori actual, amb una cuidada preparació i el màxim respecte als nous llenguatges compositius.

 

L'impacte de la seva presentació l'any 2014, amb la interpretació d'un ambiciós programa de música postminimalista nord-americana, ha portat el grup a realitzar una incessant activitat al voltant d'aquest repertori fins a la temporada vigent. Vinculat en els seus inicis a Joventuts Musicals de Catalunya i a l'Escola Superior de Música de Catalunya, el grup ha participat en els cicles Sampler Sèries i Escenes de L'Auditori de Barcelona, Cicle OUT.SIDE, Festival Mixtur, "Jóvenes Intérpretres" de la Fundación Juan March i ENSEMS Festival Internacional de Música Contemporània de València entre d'altres.

 

El repertori de FRAMES inclou algunes de les obres més icòniques de la música per a ensemble de percussió i ha col·laborat i estrenat obres de compositores com Luís Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Yukiko Watanabe, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen o Pablo Carrascosa. A més, el grup ha creat espectacles com 5.100 (m/s) amb Joan Català o Out of the [CAGE], un concert escenificat de caràcter educatiu.  

Membres

Miquel Vich Vila, percussió i direcció artística

Ruben Orio, percussió i direcció artística

Feliu Ribera Riera, percussió i coordinació pedagògica

Ferran Carceller Amorós, percussió

Sabela Castro Rodríguez, percussió

Daniel Munarriz Senosiain, percussió

Gerard Valverde Ros, electrònica en viu i recursos tècnics

Pablo Carrascosa Llopis, electrònica en viu

Lorenzo Ferrándiz Carrillo, principal director convidat

Amb el suport de:

TIFF_DC-ICEC-horitzontal-cos7-color.tif
INAEM 02 CAJETIN ROJO.png
evs-logo-en.png
bottom of page