top of page

Bio

FRAMES Percussion, ensemble dedicat al repertori de nova creació, representa el talent i el compromís amb la música del seu temps. Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció de presentar les propostes més singulars i innovadores, que inclouen les obres més exigents del repertori actual, amb una màxima preparació i respecte als nous llenguatges compositius.


Vinculat en els seus inicis a Joventuts Musicals de Catalunya i a l’ESMUC, el grup manté una estreta relació amb L’Auditori de Barcelona. A més, ha impulsat la creació del Cicle Difraccions (antic OUT·SIDE), ha participat en el Festival Mixtur, Fundación Juan March, FiraTàrrega, Sismògraf Olot, MUTEK Barcelona, VANG de Madrid, Festival Riverrun d’Albi, Festival GREC i CNDM, entre d’altres.


En el camp de les arts escèniques, FRAMES Percussion és responsable del disseny i la interpretació de la música de l’espectacle 5.100 (m/s) de Joan Català i de Desert d’Albert Quesada. A més, també ha creat l’espectacle pedagògic Out of the [CAGE], un encàrrec del Servei Educatiu de L’Auditori.


El repertori de FRAMES inclou obres icòniques del repertori per a ensemble de percussió i estrenes de compositors com Luis Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Alberto Bernal, Meriel Price, Yukiko Watanabe, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen, Montserrat Lladó, Helena Cánovas, Manuel Rodríguez-Valenzuela o Pablo Carrascosa.


Des del 2020, FRAMES Percussion rep el suport d’institucions com l’ICEC, ICUB, IRLL, INAEM i de la Fundació Ernst von Siemens. L’any 2022 publica el seu primer treball discogràfic, l’enregistrament de The so-called laws of nature de David Lang amb el segell Neu Records, i també Silenced d'Elena Rykova amb el segell Phonos Netlabel.

 

FRAMES Percussion ha estat guardonat amb l’Ernst von Siemens Ensemble Prize ’24.

Membres

Miquel Vich Vila, percussió, direcció artística i producció

Ruben Orio, percussió, producció i assistència artística

Feliu Ribera Riera, percussió i coordinació pedagògica

Ferran Carceller Amorós, percussió

Sabela Castro Rodríguez, percussió i xarxes socials

Daniel Munarriz Senosiain, percussió i assistent de producció

Itziar Viloria Céspedes, electrònica en viu i recursos tècnics

Javier Delgado Pérez, percussió

Núria Carbó Vives, percussió

MÉS FRAMES

Carlota Cáceres (percussió), Pablo Carrascosa (electrònica), Lluïsa Espigolé (piano), Ángel Faraldo (electrònica), Lorenzo Ferrándiz (direcció), Stéphane Garin (percussió), Maria Hinojosa (veu). 

Amb el suport de:

TIFF_DC-ICEC-horitzontal-cos7-color.tif
INAEM 02 CAJETIN ROJO.png
evs-logo-en.png
Institut_llull_Marca_Color_H.jpg
FRAMES PRECUSSION0559_R2.JPG
bottom of page